Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o plecare din DNA - Procurorul care l-a anchetat pe Ioan Oltean se retrage la Constanța

Sigla DNA

Dana Belciug, procurorul care i-a trimis in judecata pe Ioan Oltean si Crinuta Dumitrean intr-o cauza restituita ulterior DNA, va parasi DNA, urmând a reveni la Parchetul Tribunalului Constanta.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie – structura centrală, a doamnei procuror BELCIUG DANA, începând cu data de 01.04.2019 şi revenirea  acesteia  la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa (unitate de parchet de la care provine),  începând cu aceeaşi dată, se arata in decizia Sectiei pentru Procurori a CSM.

Citeste si Crimă ȘOCANTĂ în București - Un bătrân, fost polițist, este acuzat că și-ar fi omorât soția, după care și-ar fi incendiat apartamentul

Dana Belciug a venit la DNA in 2014.

Unul dintre cele mai importante dosare pe care le-a avut in instrumentare este cel in care a fost trimis in judecata fostul deputat Ioan Oltean, ancheta fiind realizata impreuna cu procurorul Gheorghe Popoviciu. Cauza a fost restituita procurorilor de judecatori in 2017, iar in mai 2018 dosarul a fost clasat.

Din 2017 pana in prezent, de când institutia a intrat in atentia publica din perspectiva unor presupuse abuzuri, mai multi procurori au ales sa se retraga la parchetele de care apartineau, altii fiind revocati.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.