Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o retragere din cursa pentru președinția SUA

sua steag

Fosta şefă la Hewlett Packard, Carly Fiorina, a anunţat miercuri că se retrage din cursa pentru alegerile primare republicane pentru Casa Albă, după ce s-a plasat pe locul şapte în New Hampshire cu o zi înainte, relatează AFP. 

"Deşi mi-am suspendat candidatura astăzi, voi continua să mă deplasez în ţară pentru a lupta în numele acelor americani care refuză să accepte un status quo ce nu mai funcţionează pentru ei", a declarat Carly Fiorina într-un comunicat. 

La 61 de ani, singura femeie în cursa pentru alegerile primare republicane este al nouălea candidat ce se retrage din septembrie. Ea a obţinut doar 4,1% din voturi marţi în alegerile primare din statul New Hampshire şi 1,9% săptămâna trecută în Iowa. 

Trei candidaţi au abandonat săptămâna trecută din cauza rezultatelor slabe din Iowa: Rand Paul, Mike Huckabee, Rick Santorum. 

Au rămas şapte, dar guvernatorul de New Jersey Chris Christie ar urma de asemenea să anunţe că se retrage miercuri, potrivit New York Times. El a terminat al şaselea în New Hampshire. 

Primele două state unde au loc alegerile primare servesc în mod tradiţional drept filtru pentru eliminarea candidaţilor celor mai slabi, notează France Presse.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.