Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Panica se reinstalează în Slănic: încă o stradă riscă să se surpe. Bucăți din carosabil s-au rupt

observatorulph.ro
strada slanic surpata

După ploile abundente din ultimele zile, pe strada Baia Verde au început să se formeze adevărate cratere în asfalt.

După ce numeroase locuințe aproape că stau să cadă și, mai ales, după ce o stradă s-a prăbușit efectiv în urmă cu aproape două săptămâni, locuitorii din Slanic, județul Prahova, au un nou motiv de panică.

content-image

„Nu știm ce să mai facem. Azi au venit angajați ai Primăriei să toarne pietriș cu nisip pe porțiunile unde au apărut găuri. Ne este teamă, mai ales după ce s-a întâmplat pe strada 23 August. Noi suntem la circa 300 de metri distanță de acea zonă. Au mai fost probleme aici, dar după ploile de ieri și alaltăieri sunt cratere în asfalt.

Sperăm ca autoritățile statului să intervină și să ne sprijine. Vă spun, teama este cuvântul care a pus stăpânire pe foarte mulți slăniceni la ora actuală”, a declarat un localnic, pentru observatorulph.ro.

Scandal între Prefectură și Consiliul Județean

Între timp, prefectura Prahova reclamă public ”atitudinea ostilă” a conducerii Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, acuzând că nu a pus la dispoziţie studiile geotehnice solicitate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, dar şi că vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte nu a participat la niciuna dintre şedinţele în care autorităţile au căutat soluţii pentru rezolvarea situaţiei de pe strada 23 August din oraşul Slănic, prăbuşită parţial în urmă cu două săptămâni.

În acest context, prefectul judeţului anunţă că a solicitat mai multor instituţii cu atribuţii de control ca, în limita competenţelor, să verifice modul în care CJ Prahova şi firma contractată de această instituţie au respectat prevederile legale în momentul realizării unei lucrări destinate alimentării cu gaz natural a oraşului Slănic, notează news.ro.

Mai multe detalii aici:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.