Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o umilință pentru Cristian Pomohaci, fostul preot acuzat de pedofilie

www.realitatea.net
Cristian Pomohaci

Fostul preot Cristian Pomohaci, care miercuri a fost anunţat de Centrul municipal de cultură din Bistriţa ca invitat special al concertului extraordinar dedicat Zilei Naţionale a României, ce urma să se desfăşoare online, a fost retras de pe afiş în aceeaşi zi, după ce presa a sesizat faptul că este vorba despre o persoană care a primit recent o condamnare penală definitivă, la un an de închisoare cu suspendare, pentru evaziune fiscală.

Potrivit afişului postat iniţial pe pagina de socializare a instituţiei culturale aflate în subordinea Primăriei Bistriţa, cei doi invitaţi speciali ai concertului extraordinar dedicat zilei de 1 Decembrie erau Sava Negrean Brudaşcu şi Cristian Pomohaci.

Citește și: Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan și Ludovic Orban: Ceea ce au făcut se numește escrocarea cetățenilor

Contactat telefonic de către corespondentul AGERPRES, viceprimarul Bistriţei, Sorin Hangan, a spus că nu avea cunoştinţă despre participanţii la acest eveniment, dar a cerut directorului Centrului municipal de cultură să renunţe la invitaţia făcută lui Cristian Pomohaci, astfel că afişul a fost refăcut fără imaginea fostului preot.

Pomohaci a fost condamnat, în luna martie a acestui an, la un an de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală de către Tribunalul Mureş, iar sentinţa a rămas definitivă în luna octombrie, după ce Curtea de Apel Mureş s-a pronunţat asupra apelului.

Citește și: Alina Gorghiu a reacționat după atacul PSD la adresa președintelui: Minciuni ordinare, calomnii și dezinformare. Asta e rețeta PSD de 30 de ani

În urmă cu trei ani, Cristian Pomohaci a mai fost retras de pe lista de invitaţi a unui alt eveniment organizat de Centrul municipal de cultură Bistriţa, instituţia invitându-l pentru a concerta de zilele oraşului alături de nume cunoscute ale muzicii folclorice româneşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.