Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o urmărire cu focuri de armă în Bucureşti - Poliţiştii au prins un hoţ de maşini (VIDEO)

Politia Română
politia

Vineri dimineață, în jurul orei 7.30, polițiștii Capitalei, aflați în teren, au fost alertați cu privire la furtul unui autoturism, acesta fiind transmis în atenție, informează Biroul de Presă al Poliţiei Capitalei.

În jurul orei 8.00, autoturismul a fost observat în zona Șoselei Alexandriei, iar la vederea echipajelor de poliție ale Secției 19, bărbatul care se afla la volanul autoturismului, reclamat ca sustras, a intrat in coliziune cu un alt autoturism, după care a încercat să fugă.

Unul dintre polițiști a plecat în urmărirea lui și după somația, legală a executat două focuri în plan vertical, reușind prinderea și imobilizarea bărbatului.

Acesta a fost condus la Secția 19 Poliție pentru audieri, iar din primele cercetări a rezultat presupunerea rezonabilă că acesta ar fi sustras, dintr-un alt autoturism, o unealtă electrică.

Cercetările vor fi continuate de Serviciul Furturi Auto, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Este al doilea incident de acest fel în Bucureşti, în ultimele 24 de ore, după ce cu doar câteva ore înainte poliţiştii au tras 12 focuri de armă în urmărirea unor bărbaţi prinşi în flagrant când furau catalizatoare de la maşini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.