Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o vedetă A MURIT din cauza COVID-19 - VIDEO

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Actorul american Allen Garfield, cunoscut pentru roluri în „Nashville” şi „The Conversation”, a murit din cauza COVID-19. Garfield, care a murit la 80 de ani, a devenit cunocut mai ales pentru roluri de politicieni corupţi.

Actorul american Allen Garfield, cunoscut pentru roluri în filme precum „Nashville”, „The Conversation” şi „The Stunt Man”, a murit din cauza COVID-19, potrivit Variety, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 36: 'Să vină Sebi Ghiţă!'

Garfield a debutat pe marele ecran în 1968, în filmul „Orgy Girls ’69”, şi a devenit apoi cunoscut pentru roluri de politicieni şi oameni de afaceri răi şi corupţi.

A mai jucat în filme precum „Bananas”, de Woody Allen, „A State of Things”, „Until the End of the World”, „The Conversation”, de Francis Ford Coppola, „The Cotton Club” şi „The Ninth Gate”, de Roman Polanski.

Citește și: Cum a ajuns Spitalul Universitar focar de COVID-19? O persoană care trebuia să se izoleze, pusă să verifice curăţenia în spital: 'Mie mi se pare puţin penal'

În ultima perioadă au murit mai multe vedete din cauza COVID-19, printre care muzicienii John Prine, Alan Merrill, Adam Schlesinger, Bucky Pizzarelli şi actorul Mark Blum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.