Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o VICTIMĂ după TRAGEDIA de la Colectiv. Bilanţul morţilor ajunge la 65

COLECTIV-lumânare-în-palme-777x437

La mai bine de 20 de luni de la incendiul din Colectiv un alt rănit a murit sâmbătă, anunță Observator. Răzvan a pierdut lupta cu rănile provocate de focul din clubul bucureștean.

"65. RIP Răzvan şi să-ţi fie bine acolo, lângă Tina", se arată pe pagina de Facebook "Împreună rezistăm. Nu uitaţi de #Colectiv!".

"Eram lângă scenă şi m-am dus în spate când a început focul ca să-mi iau prietena. Nu mai era acolo. M-au scos oamenii, a fost un tăvălug", spunea Răzvan, la scurt timp după tragedia din Colectiv.

Citeşte şi: Doliu în lumea artistică! Românca desemnată pictoriţa anului în Italia a murit

La un an şi nouă luni de la cumplita tragedie, duminică se va desfăşura un eveniment dedicat celor care şi-au pierdut viaţa la Colectiv.

"În data de 30 iulie, începând cu ora 20.00 şi până la ora 8.00 dimineaţa, a doua zi, va avea loc evenimentul Noapte albă la #Colectiv, întrucât se împlinesc un an şi nouă luni de la cumplita tragedie care ne-a îndoliat inimile pe vecie. Haideţi să ne revedem şi să nu îi dăm uitării pe cei care nu se mai află fizic printre noi", se precizează într-un mesaj distribuit pe pagina de Facebook a Asociaţiei Colectiv GTG 3010.

Citeşte şi: Întâlnire de grad ZERO la Guvern. Premierul Tudose, intervenţie de URGENŢĂ în cazul românilor EXPLOATAŢI în Spania .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.