Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă şapte persoane din Buzău au fost confirmate cu coronavirus: Toate noile cazuri au legătură cu focarul din cartierul Poștă

Time of Israel
test coronavirus COVID

Încă şapte persoane din Buzău au fost confirmate cu coronavirus, toate având legătură cu focarul din cartierul Poştă, plasat în carantină de autorităţile judeţene, potrivit news.ro.

Potrivit autorităţilor din Buzău, cele mai recente 7 cazuri de COVID 19 au fost înregistrate la persoane din alte cartiere decât cel în care a izbucnit focarul, însă toate au legătură cu persoanele contaminate în cartierul Poştă. Toţi se aflau în izolare la domiciliu.

Pacienţii sunt asimptomatici şi au fost transferaţi la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ PRIMUL Protest din România: bărbat cu sârmă ghimpată și cap de porc, în stradă, ÎMPOTRIVA izolării

Printre bolnavii de coronavirus raportaţi joi de autorităţi se află şi un copil de 11 luni. Bebeluşul a fost preluat cu ambulanţa de la domiciliu, alături de mama sa, care nu este infectată.

Iniţial, bebeluşul a fost transportat la Spitalul Municipal din Rm. Sărat, însă ulterior a fost transferat la Victor Babeş din Capitală.

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, numărul total de cazuri confirmate cu Coronavirus la nivelul judeţului Buzău a ajuns la 53.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.