Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă trei licee din Capitală trec la cursuri online

Inquam Photos
scoala

Cursurile față în față din trei licee din Capitală au fost suspendate, a informat miercuri Prefectura Capitalei, potrivit mediafax.ro.

„Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, în conformitate cu prevederile art. 2 alin. (2) și ale art. 6 alin. (2) și alin. (9) din Ordinul comun – Ministerul Educației (nr. 5338/01.10.2021) și Ministerul Sănătății (nr. 1082/01.10.2021) – pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, cu modificările și completările ulterioare, a constatat suspendarea cursurilor cu prezența fizică pentru 3 unități școlare”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Capitalei.

Conform acestuia, este vorba de Colegiul Național Aurel Vlaicu, Liceul Tehnologic Elie Radu și Liceul Tehnologic Mircea Vulcănescu.

Potrivit Ministerului Educației, până miercuri au fost confirmați, la nivel național, cu COVID 16.316 de copii din grădinițe și școli, dar și 5.425 de angajați din învățământ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.