Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎNCĂ un cadru medical declarat ca fiind UCIS de coronavirus: e primul deces din Sibiu - Autopsiile rămân INTERZISE

https://www.desteptarea.ro/taxa-la-externare/
externare spital

Un nou deces în lumea medicală. S asistentă de pe Compartimentul Nefrologie al spitalului din Sibiu a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. În cazul acesteia, ca și în cazul tuturor românilor decedați de coronavirus, nu s-a făcut autopsie pentru stabilirea cauzei certe a decesului. Autopsiile au fost interzise de ministrul Sănătății, care a emis un ordin prin care toți românii care au fost infectați cu coronavirus și mai apoi au murit trebuie să fie declarați ca fiind morți de COVID-19.

Citește și: Andrei Caramitru SOMEAZĂ românii: Gata cu mersul la mare, la terase și vacanțe. Ce e așa greu?

”Veste tristă pentru medicina sibiană: SCJU Sibiu intră în rândul spitalelor unde COVID-19 a făcut victime în rândul personalului medical. Ne exprimăm profundul regret ca urmare a decesului colegei noastre, asistentă medicală în cadrul Compartimentului Nefrologie. Este dureros când un cadru medical pierde lupta împotriva COVID-19 şi nu există suficiente cuvinte pentru a măsura tristeţea care ne încearcă în aceste momente, când viaţa şi cariera unui OM care mai avea multe de oferit, a fost curmată mult prea repede. Colega noastră a fost persoană deosebită, o asistentă medicală competentă, dedicată permanent meseriei şi pacienţilor pe care i-a îngrijit cu profesionalism. A fost preţuită deopotrivă de colegi şi pacienţi şi va rămâne mereu în amintirea noastră. Transmitem întreaga noastră compasiune familiei”, a transmis, luni, Spitalul Judeţean Sibiu.

Asistenta avea 50 de ani şia fost internată pe Terapie Intensivă.

Reprezentanţii unităţii medicale trag un semnal de alarmă: ”Sperăm ca sacrificiile personalului medical să nu fie zadarnice şi lumea să înţeleagă că traversăm cu toţii o perioadă dificilă, în care pericolul reprezentat de COVID-19 nu a trecut. Virusul este prezent, nu îşi alege victimele şi este de datoria noastră a tuturor să dovedim că am înţeles că trebuie să ne protejăm pe noi şi pe toţi semenii noştri, prin respectarea măsurilor ce ne pot salva viaţa”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.