Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un caz de medic fals în Capitală. Mărturii incredibile ale pacienților / VIDEO

breaking news stiripesurse.ro

Fals ortoped și fals psiholog: încă un caz de impostură gravă în Sănătate, demascat de TVR. Un bărbat se prezintă drept ortoped-traumatolog și psiholog cu ajutorul unor acte false.

Ionuț Marian Grigore se prezintă pe Internet drept ortoped-traumatolog și psiholog. A constatat-o un pacient care avea nevoie de un RMN.

La telefon, când am făcut acea programare, individul a spus că face RMN. RMN-ul este Rezonanță Magnetică Nucleară. Intri într-un tub. La cabinetul acesta care era o cămăruță undeva într-un cămin, mi-a dat să țin o țeavă. Un cilindru la capătul căruia se aprindea o luminiță, un cilindru mic. M-a pus să-l țin în mâna strânsă. Acesta era conectat la un calculator, iar el se uita pe acel calculator. Eu nu vedeam nimic în acel calculator și spunea. Cred că mi-a înșirat peste 50 de boli. Mi-a spus 50 de mii de diagnostice pe care le-aș avea”, a spus un pacient pentru TVR.

Pacientul spune că i-a cerut patru sute de lei pentru așa-zisul RMN. Și 1400 de lei pentru câteva ședințe de fizioterapie. Dar și-a dat seama că este păcălit. Nu i-a plătit taxa și i-a cerut și diploma de medic. Nu i-a arătat-o.

„A trecut și la amenințări, la injurii și amenințări cu lumea interlopă. M-a amenințat cu clanul sportivilor, cu clanul lui Chira”, a mai spus pacientul.

Citește și: SURSE - 'Freddy' a tras lozul cel mare în PSD: Finul lui Grindeanu preia hățurile în Camera Deputaților

Jurnaliștii TVR au mers să vorbească cu medicul:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.