Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un consiliu judeţean vizat de DNA

dna

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava, au luat în vizor Consiliul Județean Botoșani și instituțiile subordonate.

Procurorii au ridicat, la finalul săptămânii trecute, mai multe documente de la Direcția Economică, dar şi de la societatea Nova Apaserv, referitoare la închirierea noului spatiu în care s-a mutat societatea, (Complex Comercial Tratoria) unde chiria platita se ridica la aproape 6.000 de euro, lunar.

Marţi, procurorii au perchezitionat Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, cercetările vizând modul în care au fost cheltuiți bani pentru Târgul Agro-Zoo organizat de instituție, dar si pentru alte acțiuni de promovare a imaginii președintelui Consiliului Județean. Numai concertul lui Goran Bregovici a costat 40.000 de euro, scrie presa regională.

În dosar au fost audiați atât directorul institutiei, Aurel Melniciuc, cât și doi dintre consilierii presedintelui Consiliului Județean Botoșani.

Preşedintele CJ Botoşani, liberalul Florin Ţurcanu, a fost condamnat în luna martie 2014 la şase luni de închisoare cu suspendare şi cu un termen de încercare de doi ani într-un dosar de fals intelectual.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.