Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un divorț în lumea miliardarilor: Rupert Murdoch încheie relația cu Jerry Hall

gossipbuzzer.com|
Jerry Hall rupert murdoch

Miliardarul Rupert Murdoch, în vârstă de 91 de ani, se va despărți de soția sa model și actor, în vârstă de 65 de ani, cu care s-a căsătorit la Londra în 2016, relatează New York Times.

The New York Times a citat două surse anonime pentru informațiile lor privind viitoarea despărțire. Acesta a precizat că un purtător de cuvânt al lui Murdoch nu a comentat zvonurile, în timp ce reprezentanții lui  Jerry Hall nu au putut fi contactați.

Murdoch, născut în Australia, a mai fost căsătorit de trei ori anterior. Hall s-a căsătorit cu Mick Jagger în 1990, dar a fost anulată nouă ani mai târziu.

The Times a declarat că persoanele apropiate lui Murdoch au fost "surprinse" să audă de sfârșitul unei căsnicii care i-a permis lui Lachlan Murdoch, fiul cel mare al lui Rupert, să aibă un rol mai important în conducerea unor proprietăți, inclusiv, în SUA, la Fox News și Wall Street Journal.

Dar Rupert Murdoch rămâne extrem de puternic ca formator al opiniei de dreapta, punctează sursa citată.

Potrivit unei cărți recente scrise de doi jurnaliști de la New York Times, faptul că Murdoch deține Fox News, principalul canal de difuzare înseamnă că președintele SUA, Joe Biden, îl consideră "cel mai periculos om din lume".

Despărțirea de Hall, potrivit ziarului, ar putea încă "să reverbereze în întregul imperiu de afaceri [al lui Murdoch], care își menține influența puternică în America și în străinătate prin intermediul mărcilor sale de știri de dreapta, inclusiv publicația The Sun în Marea Britanie și Sky News în Australia".

Murdoch și Hall s-au căsătorit în 2016, organizând o ceremonie civilă înainte de o celebrare la biserica St Bride's Church de pe Fleet Street, centrul istoric al industriei britanice a ziarelor pe care Murdoch a transformat-o în anii 1970 și 1980.

În ziua nunții sale, Murdoch a scris pe Twitter: "Fără alte tweet-uri timp de zece zile sau niciodată! Mă simt cel mai norocos ȘI fericit om din lume". De atunci, el nu a mai postat niciun mesaj original pe Twitter și doar trei răspunsuri criptice la alte tweet-uri.

Alți miliardari care au divorțat recent sunt Bill Gates sau Elon Musk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.