Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un EȘEC în cursa pentru prezidențiale: 'Nu am atins pragul. Am strâns doar 13.000 de semnături'

dosar semnaturi

Claudiu Crăciun, candidatul partidului Demos la alegerile prezidențiale, a afirmat, duminică, la BEC, că nu a reușit să strângă numărul de semnături necesare validării, însă depune cele 13:000 de semnături adunate în semn de respect pentru efortul acordat de întreaga echipă de campanie.

„Nu am reușit să le strângem. Sunt 13.000 de semnături strânse în mod onest de prietenii și colegii noștri. A fost un efort extraordinar. Depunem aceste semnături în semn de respect pentru acest efort. O să fim întrebați de ce nu am strâns 200.000 de semnături. O întrebare mai bună este de ce un partid nou, curat și transparent care încearcă să facă totul bine și ca la carte este ținut în afara competiției. Toate temele pe care noi le avem pe agendă, sănătate, salarizare, condiții de muncă, mediu, toate acestea se vor pierde în acest conflict politic fără idei și fără substanță. Din păcate România are cel mai restrictiv sistem electoral din UE. E imposibil în calitate de partid nou și curat să ajungem în cursa electorală și pe partidele de vot”, a declarat Claudiu Crăciun.

Citește și: Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

Întrebat dacă va contesta legea la CCR, secretarul general al partidului Demos a răspuns:„Noi am mai făcut o contestație la CCR la europarlamentare pentru că și acolo trebuiau tot 20.000 de semnături. Așteptăm decizia Curții. Credem că și această lege poate fi contestată. Toate legile care impun aceste praguri aberante. Nouă nu ni se dă dreptul să venim în fața publicului și să prezentăm alternative. Aceste sunt gândite să ne țină în afara sistemului politic”.

Claudiu Crăciun este secretarul general al Partidului Demos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.