Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un EȘEC pentru Donald Trump: O curte de apel federală respinge plângerea privind rezultatul din Pennsylvania

Agerpres - Reuters
Donald Trump

O curte de apel federală a SUA a respins vineri cererea candidatului republican la preşedinţia SUA, preşedintele în exerciţiu Donald Trump, de a bloca declararea contracandidatului său democrat Joe Biden drept câştigător al electorilor din statul cheie Pennsylvania, transmite Reuters.

Verdictul reprezintă un nou eşec în demersurile lui Trump de a răsturna rezultatele scrutinului din 3 noiembrie, care-l dau Biden preşedinte ales. Candidatul republican invocă în aceste demersuri fraude care ar fi fost comise de către democraţi, în special cu ajutorul votului prin corespondenţă.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’

''O plângere necesită acuzaţii precise şi apoi probe. Aici nu avem nimic din acestea'', a declarat Stephanos Bibas, vorbind în numele panelului de trei judecători care a dat verdictul.

Republicanii mai au posibilitatea unui recurs la Curtea Supremă, scrie agerpres.ro.

Victoria lui Joe Biden a fost certificată marţi în statul Pennsylvania, candidatul democrat obţinând astfel cei 20 de delegaţi în Colegiul Electoral care îl va alege în mod direct pe preşedintele Statelor Unite.

Citește și: Eugen Tomac: ‘Avem nevoie de un vaccin împotriva risipei banilor publici! Statul nu reușește să colecteze veniturile la bugetul de stat’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.