Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un exemplu că nici medicii NU VOR să se vaccineze: Șefa Centrului de Transfuzii Craiova spune că doar 6 angajați s-au înscris să se vaccineze

vaccinare, cluj, doctori

În timp ce autoritățile se bucură de cum decurge campania națională de vaccinare, în care, până acum, de pe 27 decembrie, s-au vaccinat doar 140.000 de persoane, toate din domeniul medical, realitate arată că România este pe drumul unui eșec sigur în actuala etapă.

Încă un exemplu în acest sens vine din Craiova, acolo unde Adriana Turculeanu, directoarea Centrului de Transfuzii Craiova, s-a plâns că doar 6 angajați s-au înscris pentru a fi vaccinați.

Citește și: Momente dificile pentru Călin Popescu-Tăriceanu: Procurorul general Gabriela Scutea i-a trimis lui Klaus Iohannis cererea de urmărire penală

Adriana Turculeanu, care predă Virusologie la UMF Craiova, spune că a fost suprinsă să vadă că și unii dintre colegii ei, medici, au dubii în privința vaccinului. La Centrul de Transfuzii din Craiova sunt 24 de angajați, iar doar 5-6 dintre ei s-au înscris pentru a primi vaccinul. „Eu i-am pus pe angajații de la Centrul de Transfuzii să se înscrie pe un tabel cine vrea să se vaccineze. Și am avut neplăcuta surpriză să constat că vor să se vaccineze doar vreo 5-6 angajaţi printre care contabila, șoferul, femeia de serviciu și două asistente medicale din 24. Și i-am întrebat de ce nu vor să se vaccineze, care este argumentul. Nu mi-au răspuns. Dar intenționez să le dau un test și să-mi spună ce este un vaccin. Cred că nu știu ce este un vaccin, altfel nu îmi explic de ce au o reticență la vaccinare.”, a declarat directoarea Centrului de Transfuzii Craiova pentru PressHub.

Citește și: Mutare neașteptată a lui Florin Cîțu! Cine a preluat ‘butoanele’ Guvernului: A fost omul lui Dan Diaconescu și al lui Radu Duda .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.