Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un meci din Cupa Franţei în pragul amânării din cauza suporterilor. Scorul final a fost 4-0

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam suporteri petarde fumigene Steaua

Mai multe incidente au perturbat finalul meciului dintre Nimes Chemin-Bas (liga regională 2) şi Clermont, sâmbătă, în 32-imile de finală ale Cupei Franţei. Partida a putut însă continua şi Clermont s-a calificat în faza următoare, impunându-se cu scorul de 4-0, informează L’Equipe.

Jocul a fost întrerupt timp de şapte minute, după mai multe incidente în tribuna Sud a stadionului De Costieres din Nimes. Tensiunea în tribună a crescut progresiv după pauză, fanii folosind lasere şi aruncând cu fumigene şi cu alte obiecte, până în momentul în care un bărbat care purta drapelul Algeriei a intrat pe teren, în minutul 77. Jocul s-a reluat după ce în tribuna Sud s-au dus aproximativ 30 de reprezentanţi ai forţelor de ordine pentru a-i ţine pe fani sub control.

Vineri, meciul Paris FC - Olympique Lyon, tot din Cupa Franţei a fost întrerupt definitiv la pauză din cauza incidentelor violente din tribune. La trei săptămâni de la oprirea meciului dintre OL şi Olympique Marseille din Ligue 1, după ce Dimitri Payet a fost lovit de o sticlă aruncată din tribună, o nouă întâlnire a formaţiei din Lyon a trebuit să fie abandobată, cea de vineri, de pe Stadionul Charlety. Incidentele au izbucnit la scurt timp după ce jucătorii din Ligue 1 au egalat, prin Moussa Dembele '44, formaţia din liga a doua, în etapa a IV-a, a 32-imilor de finală ale Cupei Franţei.

Problemele au fost provocate de suporterii echipei din Lyon, care i-au atacat pe fanii gazdelor, provocând mişcări de mulţimi în tribune, invadarea terenului şi intervenţia poliţiei. După pauză, ambele echipe au revenit pe teren, dar arbitrul a decis să amâne lovitura de start a reprizei secunde. După 50 de minute de aşteptare şi după negocieri în culise, crainicul stadionului, însoţit de Pierre Ferracci, preşedintele Paris FC, a apărut în faţa publicului pentru a anunţa că meciul a fost definitiv oprit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.