Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un parlamentar USR demisionează din partid: 'Poleiala cuvintelor mari folosite de unii lideri a început să se risipească'

Getty Images
functionar

Senatorul George Mîndruţă şi-a anunţat joi seară demisia din USR şi din cea de preşedinte al filialei judeţene Suceava, potrivit News.ro. El nu a precizat dacă se va înscrie în partid. În ultimele luni mai mulți parlamentari USR au demisionat din partid și au anunțat că se vor alătura partidului lui Dacian Cioloș.

„Astăzi am depus oficial demisia mea din cadrul partidului USR, implicit din funcţia de preşedinte al filialei judeţene Suceava. Sentimentul care mă încearcă este o mare dezamăgire. Nu-mi pare rău că plec din USR, îmi pare rău pentru unii oameni buni care rămân acolo”, a scris, joi seară, pe Facebook, senatorul George Mîndruţă.

Acesta susţine că ar putea enumera ”o listă lungă de motive” care au dus la demisie.

”Încă de la începutul fuziunii dintre USR şi PLUS au existat dispute şi păreri contradictorii, însă, ele au fost canalizate greşit spre conflicte interne, nu spre evoluţie şi transparenţă, aşa cum ar fi fost de dorit. Disputele interne au fost alimentate de diverşi presupuşi lideri şi grupuri dornice de putere, care au pus mai presus interesele personale şi de grup decât angajamentele luate în faţa românilor”, a mai scris senatorul.

Potrivit acestuia, pentru unii ”dorinţa de putere, de a deţine cât mai multe titulaturi şi de a avea influenţă, a primat”.

”Am constatat cu regret în ultimele luni lipsa de reacţie a conducerii USR prin acţiuni concrete la problemele sesizate din filiala pe care o reprezint şi nu numai. Poleiala cuvintelor mari folosite de unii lideri a început să se risipească”, a mai scris senatorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.