Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un pas pentru construirea Centurii Bucureștiului: CNAIR a ales câştigătorul pentru proiectarea şi execuţia lotului 3

Foto news.ro
arheologi autostrada centura timisoara

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că a desemnat câştigătorul contractului pentru proiectarea şi execuţia lotului 3 al Centurii Bucureşti Nord, în lungime de aproape 9 kilometri. Este vorba despre IC Içtaş Inşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş., cu preţul de aproximativ 413 milioane de lei, fără TVA, arată News.ro.

"În urma reevaluării ofertelor conform deciziilor CNSC şi Curţii de Apel Bucureşti, CNAIR a transmis vineri, 25.06.2021, adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului pentru Proiectare şi Execuţie - Autostrada de Centură Bucureşti, km 0+000-km 100+900, Sector Centura Nord, km 0+000-km 52+770, Lot 3: km 39+000-km 47+600, în lungime de 8,6 km", a anunţat CNAIR, într-un comunicat de presă.

Ofertantul desemnat câstigător este IC IÇTAŞ INŞAAT SANAYI VE TICARET A.Ş., cu preţul de 413.665.346,64 lei fără TVA.

Durata contractului este de 30 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare şi 18 luni perioada de execuţie a lucrărilor.

Perioada de garanţie a lucrărilor este de 10 ani.

"În cadrul contractului, viitorul antreprenor va realiza mai multe lucrări de artă, incluzând 7 pasaje, două dintre acestea având lungimi de 318,30 m şi respectiv 466,50 m. Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea contestaţilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire", a arătat CNAIR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.