Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un pas spre majoritate: PNL ia un senator de la PP-DD

pnl nou sigla

PNL se pregăteşte să facă încă un pas spre majoritatea în Senat şi debarcarea lui Călin Popescu Tăriceanu. Senatorul Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) Corneliu Popescu ar putea părăsi săptămâna viitoare partidul pe listele căruia a fost ales pentru a se înscrie în Partidul Naţional Liberal (PNL).

Parlamentarul PP-DD a declarat, vineri, că se află în discuţii cu conducerea centrală a liberalilor pentru a reveni în partid, după aproape şapte ani de la demisia sa din această formaţiune politică.

"Discuţii cu conducerea centrală a partidului există. O decizie va fi luată săptămâna viitoare. E vorba de o reparaţie morală. Pe vremea lui Tăriceanu am făcut parte din Guvern şi am făcut politica PNL", a afirmat Popescu, care a ocupat funcţia de preşedinte al Companiei Naţionale de Administrare a Fondului Piscicol.

Potrivit Agerpres, Popescu a devenit senator din partea PP-DD după ce a terminat pe locul al doilea alegerile parlamentare din Colegiul 2 Săveni - Darabani din judeţul Botoşani. El a fost votat de 17,88% dintre alegători, fiind devansat de Şerban Mihăilescu (USL) care a primit voturile a 71,34% dintre cetăţenii participanţi la vot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.