Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un prefect demisionează - Va candida din partea PSD împotriva primarului PNL din Piatra Neamț

adrian nita neamt

Adrian-Vasile Niţă a demisionat din funcţia de prefect al judeţului Neamţ şi va candida din partea PSD pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ, împotriva primarului în funcție, Andrei Carabelea (PNL).

Acesta a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că a considerat corect să îşi depună demisia şi nu să se suspende din funcţie, pentru a participa la competiţia electorală.

"După aproape doi ani şi jumătate de mandat care m-au onorat şi m-au ajutat în a-mi lărgi orizonturile şi experienţa pe care deja o aveam în administraţie, este corect din punct de vedere moral, dacă tot ne angajăm în această competiţie electorală, să o fac din această postură şi nu din cea de prefect", a declarat Adrian-Vasile Niţă.

Adrian-Niţă este prim-vicepreşedinte al PSD Neamţ şi preşedinte al organizaţiei municipale şi va candida pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ.

Potrivit unor surse social-democrate, pentru funcţia de prefect rămasă vacantă este susţinut purtătorul de cuvânt al filialei PSD Neamţ, avocatul Adrian Bourceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.