Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă zece persoane de la Spitalul 'Sfântul Sava', secţia Pătârlagele-Buzău, confirmate cu COVID-19

bay939.com.au
coronavirus covid-19

Încă zece persoane din focarul de coronavirus de la Spitalul "Sfântul Sava", secţia exterioară de la Pătârlagele, judeţul Buzău, au fost confirmate cu COVID-19, numărul cazurilor ajungând acum la 20. Sunt infectaţi atât cadre medicale, cât şi beneficiari, care sunt pacienţi aflaţi în stadii terminale, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Buzău, marţi, încă 10 persoane de la secţia exterioară de la Pătârlagele a Spitalului "Sf. Sava" au fost confirmate cu COVID-19, după ce iniţial erau zece cazuri de infectare.

Citeste si: FOTO - Doliu în lumea medicală! Un doctor celebru a murit de Covid-19: a realizat primul transplant de măduvă la un bolnav adult în România

Astfel, în acest moment, sunt infectaţi 6 cadre medicale şi 14 bolnavi, pacienţi aflaţi în stadii terminale, care erau spitalizaţi în această secţie pentru a le fi ameliorate simptomele.

Marţi, Direcţia de Sănătate Publică Buzău a raportat 40 de cazuri noi de COVID-19 în judeţ, Buzăul ajungând la un total de 2.286 de cazuri de la debutul pandemiei.

De asemenea, marţi au fost raportate două decese în rândul bolnavilor cu COVID-19, fiind vorba despre o persoană de 90 de ani şi o alta de 86 de ani, cu multiple afecţiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.