Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încăierare între avocați, după condamnarea lui Dragnea! Maria Vasii iese la atac: 'Eu l-aș fi apărat altfel. Nu poți merge la risc'

maria vasii

Avocata Maria Vasii, cea care l-a reprezentat pe Liviu Dragnea în alt dosar, a afirmat că liderul PSD nu a fost apărat cum trebuia în dosarul în care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu.

"Eu l-aş fi apărat altfel. Nici nu dădeam voie să îşi dea cu părerea vreunul dintre acuzaţi pe care îi apăr în asemenea situaţii. Mergeam până a le impune soluţia cea mai bună din punct de vedere procedural. Nu poţi merge la risc", a afirmat Maria Vasii, la B1 Tv.

Avocatul a afirmat că Bombonica Prodan nu l-a încurcat pe Dragnea în proces, deoarece nu şi-a recunoscut vreo vină ci doar a profitat de procedura privind achitarea prejudiciului pentru a fi exonerată de proces.

Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi - Vremea se schimbă radical: Ploi și vijelii în aproape toată țara

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu e definitivă.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au anulat pedepasa cu suspendare, de doi ani de închisoare, primită de Liviu Dragnea în dosarul Referendumului. Liviu Dragnea a fost achitat pentru fals intelectual.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.