Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCENDIAR - SMS-ul care l-a CONDAMNAT pe Răzvan Ciobanu la moarte: ce a scris acesta cu puțin înainte de tragicul accident

EVZ
Razvan Ciobanu

Informație incendiară. Creatorul de modă Răzvan Ciobanu scria un SMS înainte de tragicul accident în care și-a pierdut viața. Informația este o descoperire de ultimă oră a anchetatorilor.

Citește și: Absolut HALUCINANT - Localnicii au FURAT tot ce au găsit lângă mașina în care a MURIT Răzvan Ciobanu - Oamenii au plecat cu alcool și o Biblie

"Inainte de accidentul cumplit Razvan Ciobanu nu era suta la suta atent la drum, in timp ce conducea el trimitand un sms unui prieten. „M-am pierdut in p*&^a mea! Nu stiu unde sunt!” a fost mesajul pe care surse din Politie sustin ca acesta l-ar fi scris dar nu a mai apucat sa-l trimita.

Anchetatorii au gasit pe telefonul lui mesajul si de aici pot trage concluzia ca in timp ce scria textul pe telefon si-a luat pentru mai mult timp ochii de la drum, ceea ce l-a facut sa iasa de pe carosabil si sa se rastoarne cu bolidul si intr-un final sa fie aruncat din masina si sa-si piarda viata" , scrie Ciao.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.