Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCENDIAR Elena Udrea a depus la SIIJ înregistrări din sediul DNA, în care susține că s-au făcut PRESIUNI asupra ei

Digi24
udrea elena

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat, joi, la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie, ca parte vătămată într-un dosar în care a depus o plângere în anul 2017 şi în care susţine că un procuror din DNA şi alte persoane au "pus la cale" o declaraţie falsă care să o incrimineze într-unul dintre dosarele sale, conform News.ro.

Citește și: Operațiune de AMPLOARE, în cooperare cu EUROJUST: DIICOT a descins în ZECI de locații din București și ZECE județe

"Parte vătămată, într-un dosar referitor la o plângere pe care am depus-o la Parchetul General în 2017 împotriva domnului procuror Bulancea, a doamnei Ana Dama şi domnului Popovici. Eu cred că este corect să se ancheteze şi procurorii, atunci când fac abuzuri, sau magistraţii, atunci când fac abuzuri", a spus Elena Udrea la Antena 3 înainte de a intra la SIIJ. Conform informațiilor pe surse obținute de România TV după patru ore de audieri, Elena Udrea ar fi depus la SIIJ înregistrări audio realizate în sediul DNA unde ar fi fost supusă la presiuni de procurori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.