Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCENDIAR O celebră cântăreaţă, implicată în dosarul atacului mafiot asupra ginerelui lui Ceauşescu

mircea oprean

Ies la iveală amănunte incredibile din cazul fostului ginerele al lui Nicolae Ceauşescu. O celebră actriţă autohtonă ar fi implicată în acest dosar. Surse judiciare spun că în dosarul în care Mircea Oprean, fostul soț al Zoiei Ceaușescu, a fost bătut și amenințat cu un cuțit, în plină stradă, apare numele Anemonei Niculescu, fostă componentă a trupei ASIA, conform spynews.ro.

Citește și: Avertisment al lui Radu Tudor pentru Liviu Dragnea: Ce s-ar putea întâmpla în interiorul PSD

Mircea Oprean ar fi fost atacat din ordinul unui asistent universitar, Valerian Croitorescu, în vârstă de 33 de ani, pe care bătrânul îl ajutase în carieră. Mai mult, Oprean i-a și botezat copilul pe care asistentul universitar l-a făcut cu Anemona, alături de care acesta a trăit, în trecut, o poveste de dragoste. Anchetatorii au aflat că, inițial, ruptura dintre Croitorescu și mentorul său s-a produs în momentul în care asistentul l-a rugat să-l ajute să-și dea doctoratul, iar profesorul i-ar fi reproșat că teza este plagiată. În plus, pe fondul certurilor care au izbucnit, Croitorescu i-ar fi reproșat lui Oprean faptul că ar fi făcut sex cu Anemona.

Citește și: Incredibil! Ce pensie alimentară primește Eba de la tatăl copiilor săi

Conform anchetatorilor, aceste bănuieli ar fi fost alimentate de faptul că, la momentul despărțirii de cântăreață, fostul ginere al lui Nicolae Ceaușescu i-ar fi luat acesteia apărarea, în condițiile în care asistentul universitar îi transformase viața într-un coșmar. Croitorescu, practicant de kickboxing, ar fi apelat la un tânăr pe care îl cunoscuse la sală pentru a-i da o lecție bătrânului Oprean. În urmă cu o lună și jumătate, Mircea Oprean a fost atacat de doi bărbați care l-au bătut, i-au vandalizat mașina și l-au amenințat cu un cuțit. Cei doi au fost deja reținuți, în timp ce asistentul universitar Croitorescu este cercetat în libertate, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.