Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Dezastru în urma incendiului dintr-o biserică din Egipt: Cel puțin 41 de persoane și-au pierdut viața

news.sky.com
incendiu cairo

Cel puțin 41 de persoane au fost ucise într-un incendiu izbucnit la o biserică din apropierea capitalei Egiptului, Cairo.

Numărul morților a fost anunțat de Biserica Coptă din țară, citând oficiali din domeniul sănătății. Alte 14 persoane ar fi fost rănite.

Alte paisprezece persoane ar fi fost rănite.

Un incendiu de natură electrică a izbucnit în timp ce 5.000 de credincioși se adunau pentru slujba de la biserica coptă Abu Sifin din cartierul Imbaba, au declarat surse pentru agenția de știri Reuters.

Incendiul a blocat o intrare în biserică, provocând un val de panică, au spus autoritățile, adăugând că majoritatea celor uciși erau copii, potrivit news.sky.com.

"Oamenii se adunau la etajele trei și patru și am văzut fumul care venea de la etajul doi, apoi toți s-au grăbit să coboare pe scări și au început să cadă unii peste alții", a declarat Yasir Munir, un martor.

Un alt martor a declarat: "Am văzut oameni sărind de la etajul superior. Sufocați, toți erau morți. Probabil sunt până la 60 de morți, și sunt copii la care nu știam cum să ajungem".

Ministerul de Interne a declarat că a primit un raport despre incendiu la ora locală 9:00, iar focul a izbucnit la un aparat de aer condiționat de la etajul al doilea al clădirii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.