Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu de pădure în judeţul Vâlcea - Sunt afectate 45 de hectare

globalgreenews.com
incendiu

Un puternic incendiu de pădure se manifestă în judeţul Vâlcea, pe o suprafaţă de 45 de hectare şi ard buturugile dintre brazi şi vegetaţia uscată, existând riscul de extindere spre coama muntelui.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi, vineri seara, pentru stingerea unui incendiu de pădure izbucnit în comuna Câineni, între Obştea Grebleşti şi Obştea Câineni. Iniţial incendiul se manifesta la nivelul stratului de frunze uscate de la sol.  Ulterior, flăcările s-au extins, manifestându-se în Punctul Izvorul Alb, pe o suprafaţă estimată la 45 de hectare.
“Ard buturugile dintre brazi şi vegetaţia uscată cu posibilitatea de extindere spre coama muntelui, în zona golului alpin. Echipele de pompieri au ţinut incendiul sub supraveghere pe timpul nopţii, operaţiunea de stingere fiind reluată în această dimineaţă după ivirea zorilor. Pe lângă forţele existente la locul incendiului, în această dimineaţă se suplimenteaza forţele cu 38 de pompieri. Aceştia se deplasează spre locul incendiului cu mai multe autovehicule”, a anunţat ISU Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.