Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu de proporții în Bolintin Vale

breaking news

Pompierii din două județe au fost solicitaţi să intervină sâmbătă după-amiază pentru stingerea unui incendiu cu degajări mari de fum care a cuprins o suprafaţă de aproximativ zece hectare de teren, pe care se află şi anvelope uzate şi materiale plastice, în localitatea Bolintin Vale (Giurgiu).

"În urmă cu puţin timp, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, anvelope uzate şi materiale plastice, pe strada Palanca din Bolintin Vale. Incendiul se manifestă într-o zonă de câmp, cu degajări mari de fum. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. De asemenea, a fost solicitat sprijin la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, alte două autospeciale fiind în drum spre acest eveniment", a declarat sâmbătă purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Şi Primăria Bolintin Vale a venit în ajutor cu un buldoexcavator, iar pentru că incendiul a cuprins o suprafaţă mare de teren de aproximativ zece hectare pe care se află şi anvelope uzate şi gunoi la faţa au ajuns şi reprezentanţi ai Gărzii de Mediu şi ai Comisariatul Judeţean de Mediu Giurgiu.

Incendiul a fost localizat şi pompierii acţionează pentru lichidarea tuturor focarelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.