Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Incendiu de vegetaţie în Delta Dunării, în apropiere de Sulina

News.ro
incendiu sulina

Circa 150 de hectare de vegetaţie ard, luni seara, în apropiere de oraşul Sulina, Delta Dunării, iar salvatorii Pichetului de Pompieri Crişan intervin cu două ambarcaţiuni pentru limitarea flăcărilor, informează Agerpres.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta a anunţat că incendiul a fost monitorizat de agenţii Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, iar în urma evaluării s-a stabilit că momentan nu există pericolul de extindere, acesta manifestându-se într-o zonă inundabilă.

"Cinci subofiţeri din cadrul Pichetului de Pompieri Crişan asigură măsuri de protecţie în caz de necesitate la locuinţele aflate în apropierea focarelor, dar şi pentru a monitoriza şi a împiedica răspândirea incendiului peste canalele ce îl delimitează. Incendiul se dezvoltă în zona canalului Bărbosu intersecţie cu canalul Cardon cu extindere către Mila Marină 2", a precizat ISU Delta.

Instituţia aminteşte că incendierea vegetaţiei uscate este interzisă în Delta Dunării, astfel de acţiuni putând avea urmări deosebit de grave pentru viaţa locuitorilor, a bunurilor acestora şi a habitatelor naturale.

Potrivit sursei, până în prezent, nu au fost înregistrate victime.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.