Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu devastator în zona Victoriei din Capitală - O femeie a murit/ Pompierii, șocați de ce au găsit

incendiu pompieri

Un incident devastator s-a petrecut noaptea trecută în sectorul 1 al Capitalei, când un incendiu a cuprins un apartament de la parterul unui bloc din apropierea Pieței Victoria. Echipajele de urgență au răspuns prompt la apelul la 112, primit la ora 2 dimineața, doar pentru a descoperi o femeie de 70 de ani inconștientă în mijlocul flăcărilor violente.

Apartamentul, situat în inima orașului, a devenit un infern în timp ce pompierii se luptau să controleze focul. Locuitoarea în vârstă, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a fost găsită în bucătărie, copleșită de fumul gros care pătrundea în locuință.

Apartamentul, plin de gunoaie

La intrarea în apartament, echipajele de urgență au fost șocate să constate că acesta era plin de o cantitate excesivă de gunoaie, creând un mediu propice pentru răspândirea rapidă a flăcărilor. Condițiile dezordonate nu numai că au reprezentat o provocare semnificativă pentru pompieri, dar au sporit și riscul ca incendiul să scape de sub control.

Femeia în vârstă de 70 de ani, descoperită inconștientă în bucătărie, era deja moartă.

În timp ce pompierii lucrează cu sârguință pentru a ține incendiul sub control, anchetatorii pun cap la cap evenimentele care au dus la izbucnirea focului. Rapoartele preliminare sugerează că dezordinea excesivă din apartament ar fi putut juca un rol esențial în alimentarea flăcărilor, deși o anchetă amănunțită este în curs de desfășurare pentru a determina cauza exactă.

Locuitorii din vecinătate au fost evacuați temporar ca măsură de precauție, echipele de urgență asigurând siguranța proprietăților învecinate.

content-image

FOTO: observatornews.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.