Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu devastator la o hală din Botoșani: Șapte utilaje agricole și peste o mie de tone de cereale au ars

monitorulbt.ro
incendiu botosani

O hală de aproximativ 1.000 de metri pătraţi din localitatea Frumuşica, în care se aflau mai multe utilaje agricole şi cereale, a luat foc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, provocând pagube foarte mari, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Potrivit acestora, în incendiu au ars patru tractoare, două combine, o semănătoare, 140 tone porumb, 500 kg porumb tratat şi 400 kg de seminţe de floarea-soarelui tratate. Flăcările au degradat o semănătoare, o maşină de erbicidat, 140 tone de porumb şi 200 kg de porumb tratat.

"Nu mai puţin de şapte echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, Gărzii de Intervenţie Truşeşti, Punctului de Lucru Flămânzi şi Secţiei de Pompieri Târgu Frumos au intervenit mai bine de două ore pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor. Primele echipaje care au ajuns la faţa locului au constatat că ardea întreaga hală", au precizat oficialii ISU.

Pompierii susţin că arderea era întreţinută de combustibilul din rezervoarele utilajelor, dar şi de cantitatea mare de cereale, potrivit Agerpres.

De asemenea, incendiul ar fi fost observat şi anunţat cu întârziere. Cauza probabila a incendiului este în curs de stabilire.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.