Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu foarte puternic lângă stadionul Ghencea: Piedone a descins la fața locului și explică de la ce a pornit/ Video

incendiu ghencea

Un incendiu foarte puternic a izbucnit, azi noapte, în imediata apropiere a stadionului Ghencea. Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost la fața locului și a explicat că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de persoane fără adăpost care își fac veacul prin zonă.

”Incendiul izbucnit ieri seară pe câmpul din apropierea stadionului Steaua a fost stins rapid de pompierii IGSU București - Ilfov.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită!

Consider că este posibil ca focul să fi fost provocat involuntar de una sau mai multe persoane care locuiau fără forme legale în barăcile improvizate pe acest teren.

Pentru a evita situații similare care pot cauza probleme grave pentru comunitate și mediu, am dispus demolarea clădirilor, colectarea gunoaielor, igienizarea terenului și cosirea vegetației uscate!

Totodată, am solicitat conducerii DGASPC Sector 5 să identifice cetățenii care locuiau fără forme legale pe acest câmp și să-i adăpostească, dacă sunt de acord, în centrul de plasament pentru persoane fără adăpost!

Angajații societăților noastre, Infrastructură și Salubrizare, au lucrat toată noaptea pentru cosirea vegetației uscate, eliminarea ambroziei și igienizarea terenului!

Fac apel la proprietarii terenurilor din zonă: sunteți obligați să vă îngrădiți proprietățile și să le întrețineți, conform legislației în vigoare!

Cu respect și cu recunoștință, primarul Piedone.”, scrie Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.