Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu grav la Giurgiu: un bărbat de 70 de ani a suferit arsuri puternice la mâini și la cap

ISU Bucuresti-Ilfov
incendiu bucuresti

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din localitatea Comasca, judeţul Giurgiu, a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare şi al capului, fiind preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital după ce casa i-a luat foc luni dimineaţa de la un scurtcircuit electric izbucnit la o anexă a gospodăriei, informează Agerpres.

"Prin 112 am fost anunţaţi că un incendiu a izbucnit luni la o gospodărie din localitatea Comasca. Pentru stingerea acestuia, la faţa locului s-au deplasat 17 pompieri din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o cisternă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Aceştia au constatat faptul că incendiul se manifesta violent la o anexă în care se aflau un atelier de tâmplărie şi un loc de depozitare, dar şi la acoperişul casei învecinate, existând pericolul ca focul să se extindă, iar un bărbat, în vârstă de 70 de ani, care încercase sa stingă focul suferise arsuri la nivelul membrelor superioare şi capului. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD pentru acordarea primului ajutor, fiind transportat ulterior la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

În urma incendiului au ars anexa, pe o suprafaţă de aproximativ 160 de metri pătraţi, un autoturism aflat în curte, în totalitate, şapte păsări de curte, scule şi accesorii folosite pentru prelucrat lemnul, aproximativ 10 metri cubi de material lemnos şi alte bunuri depozitate în atelier.

Citește și: Noul an școlar începe cu aglomerație în trafic pe sensul de intrare în Capitală și pe centură

Totodată, un alt autoturism, aflat în apropierea anexei, a fost afectat de incendiu, în proporţie de aproximativ 10%, iar la casa vecină, aflată la mică distanţă de anexă, a ars acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 10 metri pătraţi.

În urma cercetărilor la faţa locului a reieşit faptul că un scurtcircuit electric a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.