Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu în comuna Ceahlău - Două case şi mai multe anexe gospodăreşti au fost distruse

DC News
pompier incendiu incendii

Mai multe anexe gospodăreşti şi două case au ars într-un incendiu izbucnit, marţi, în comuna Ceahlău, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Pentru stingerea incendiului au intervenit cinci echipaje de pompieri de la ISU Neamţ, precum şi pompieri voluntari din localitate, sprijiniţi de jandarmi de la Postul de Jandarmi Montani Durău, salvamontişti şi poliţişti.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacăra deschisă, generalizat, la două locuinţe şi la mai multe anexe gospodăreşti (adăpost pentru animale, bucătărie de vară, magazie şi alte construcţii) şi exista pericolul propagării la alte două gospodării.

Potrivit sursei citate, intervenţia pompierilor a fost una dificilă din cauza faptului că nu s-a putut ajunge cu autospeciale de intervenţie până la locul producerii flăcărilor şi din cauză că acestea s-au întins pe o suprafaţă mai mare.

Incendiul a fost localizat şi lichidat, însă au ars două case şi bunurile aflate în acestea, precum şi patru anexe gospodăreşti, suprafaţa totală afectată fiind de aproximativ 320 metri pătraţi.

O femeie în vârstă de 75 de ani, proprietara locuinţei, a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, refuzând transportul la spital.

Cauza probabilă a incendiului este jarul sau scânteile căzute dintr-un sistem de încălzire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.