Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu în Iulius Town din Timişoara

pompier-incendiu

Echipaje ale ISU Timiş au intervenit şi au lichidat, sâmbătă seara, un incendiu care a avut loc în complexul comercial Iulius Town din Timişoara, după ce a fost sesizată o degajare de fum.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că degajarea de fum a avut loc în apropierea unui restaurant şi că nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale, scrie agerpres.ro.

"Nu s-a impus evacuarea persoanelor din complexul comercial. Incendiul (din tubulatura de evacuare a gazelor de la bucătăria unui restaurant) a fost lichidat, iar pompierii lucrează pentru înlăturarea efectelor negative asupra instalaţiilor şi construcţiilor. Personalul şi clienţii aflaţi în restaurant şi în spaţiile administrative alăturate s-au autoevacuat fără probleme. Nicio persoană nu necesită îngrijiri medicale", a transmis Elena Megherea.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 22 de pompieri cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de lucru şi salvare de la înălţime şi un echipaj SMURD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.