Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu de proporții în Voluntari. Persoane evacuate dintr-un bloc învecinat. Traficul rutier a fost deviat (foto/video)

incendiu

Pompierii intervin, vineri, la ora transmiterii acestei știri, pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit din localitatea Voluntari. Au ars mase plastice și paleți cu dezinfectanți.

Suprafața afectată este de aproximativ 2.000 mp. Au fost alertate 16 autospeciale de stingere, 3 autoscari, 2 echipaje pentru descarcerare, precum și SMURD-ul.

În urma degajărilor mari de fum a fost emis un mesaj RoAlert pentru informarea si avertizarea populatiei din zonă.

Ttraficul rutier este oprit pe DN CB (Centura București) între localitățile Ștefănești și Afumați, județul Ilfov, pentru a facilita intervenția echipajelor de intervenție, în vederea lichidării incendiului. Circulația a fost deviată pe DN 2 către Afumați și pe DJ 200 către Ștefănești. Se estimează reluarea traficului pe DNCB după ora 16.30.

La aprox 100 m de hala afectata de incendiu este un bloc de locuinte. Nu exista risc de propagare a incendiului la bloc, insa in mod preventiv a fost luata masura de evacuare a locatarilor, aproximativ 40 de persoane.

UPDATE - 4 persoane sunt asistate medical la fata locului, din care 3 cu atac de panica si una cu expunere la fum. Incendiul a fost stins.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.