Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu într-o gospodările din comuna vrânceană Ruginești: O hală, două anexe și un autoturism s-au făcut scrum

pompieri giurgiu

Un incendiu a izbucnit joi la o hală dintr-o gospodărie din comuna vrânceană Rugineşti, flăcările afectând şi două anexe din incinta respectivă, un autoturism, precum şi cantităţi de lemne de foc şi cereale.

Potrivit ISU Vrancea, un apel primit la numărul unic de urgenţă 112, în jurul orei 11,50, anunţa izbucnirea unui incendiu la o hală din comuna Rugineşti.

În cel mai scurt timp, la faţa locului s-au deplasat patru echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. În cooperare cu echipajele pompierilor militari au acţionat şi pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Rugineşti, potrivit Agerpres.

La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat cu flacără violentă la o hală şi la două anexe, cuprinzând o suprafaţă totală de aproximativ 200 metri pătraţi, precizează sursa citată.

Echipajul SMURD prezent la faţa locului a acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex feminin, care a suferit atac de panică. Femeia a refuzat transportul la spital.

Echipajele de stingere au acţionat mai bine de două ore pentru lichidarea incendiului, deoarece în interiorul halei erau depozitate materiale uşor inflamabile care au întreţinut arderea (uleiuri, vopseluri, lemne, etc).

Pompierii au reuşit să salveze din calea flăcărilor locuinţa aflată în imediata apropiere şi o anexă folosită ca bucătărie de vară. În urma evenimentului au ars hala şi anexele în suprafaţă de 200 metri pătraţi, un autoturism, lemne de foc şi cereale.

''Cauza probabilă - scântei mecanice provenite de la un dispozitiv electric de sudură, tăiere sau lipire'', a mai precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.