Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu într-un apartament dintr-un bloc din Belceşti: 20 de persoane au ieşit din clădire, alte două fiind scoase de pompieri

pompier-incendiu

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, într-un apartament dintr-un bloc din localitatea ieşeană Belceşti, 20 de persoane reuşind să iasă din clădire. Alte două persoane, care rămăseseră blocate în imobil, au fost scoase de pompieri, informează News.ro.

Potrivit ISU Iaşi, incendiul s-a produs la un apartament de la etajul 1, într-un bloc cu trei etaje din localitatea Belceşti, judeţul Iaşi.

Acolo intervin SVSU şi Secţia de Pompieri Tg Frumos cu două autospeciale de intervenţie şi stingere, un echipaj pentru salvări de la înălţime şi un echipaj de prim ajutor calificat.

Douăzeci de persoane au ieşit singure din imobil, dar doi oameni au rămas blocaţi la etajul superior. Aceştia din urmă au fost evacuaţi de echipajele ISU, care au scos din incendiu şi trei butelii.

Incendiul este localizat şi se lucrează la aerisirea încăperilor.

Proprietara apartamentului a fost evaluată medical de către echipajul medical sosit la locul evenimentului, dar a refuzat transportul la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.