Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCENDIU într-un bloc: Cinci VICTIME, 32 de persoane evacuate, printre care și 4 copii / VIDEO

Cinci persoane au fost intoxicate cu fum, iar 32, printre care şi patru copii, au fost evacuate în urma unui incendiu izbucnit marţi după-amiază într-un apartament situat la parterul unui bloc din municipiul Botoşani, două dintre persoane rănite fiind în stare gravă.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Aleea Nouă din municipiul Botoşani, scrie news.ro.

Citește și: Carrefour face o mișcare neprevăzută: Gigantul anunță concedieri masive – Mii de angajați vor avea de suferit

La faţa locului s-au deplasat patru echipe ale Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, precum şi patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

La sosirea forţelor de intervenţie ardeau bunurile din apartament, cu flacară şi degajari mari de fum, iar concomitent cu acţiunea de stingere, pompierii au început căutarea persoanelor din bloc.

Citește și: Un controversat impozit ar putea să revină: Dragnea nu exclude introducerea sa

Astfel, au fost evacuate 32 de persoane, dintre care patru copii. Totodată, cinci persoane s-au intoxicat cu fum, patru dintre acestea fiind transportate la spital, două aflându-se în stare gravă.

Intervenţia a fost îngreunată, pe de-o parte de cantitatea mare de materiale combustibile din apartament care întreţineau arderea, pe de altă parte de vizibilitatea redusă din cauza fumului dens, au precizat reprezentanţii ISU Botoşani.

Citește și: Dezvăluire EXPLOZIVĂ! Ce funcție importantă are jandarmul care a lovit protestatarii sâmbătă, 20 ianuarie

Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.