Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Incendiu într-un bloc din Galaţi: 18 persoane evacuate, trei intoxicate cu fum şi una cu atac de panică

Digi 24
Incendiu bloc

Un număr de 18 persoane au fost evacuate, alte trei au fost intoxicate cu fum şi una a suferit un atac de panică în urma unui incendiu izbucnit, luni seară, într-un bloc din municipiul Galaţi, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, anunță AGERPRES.

Citește și: Rareș Bogdan a găsit soluția salvatoare pentru PSD: ‘Dați-le o șansă să vă scoată din noroi!’

Potrivit sursei citate, Detaşamentul de Pompieri Galaţi a fost solicitat să intervină la un incendiu de apartament în municipiul Galaţi. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale, o autoscară, o ambulanţă SMURD şi una de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi.

Ambulanţa paramedicilor SMURD a acordat primul ajutor pentru două persoane vârstnice, intoxicate cu fum, iar ambulanţa SJA a acordat îngrijiri pentru alte două persoane - una intoxicată cu fum şi alta care a suferit un atac de panică.

Din cauza degajărilor masive de fum pe casa scării şi mai ales la exteriorul blocului, au fost evacuate 18 persoane. Temperatura ridicată a degradat tâmplăria pvc deasupra apartamentului incendiat, iar fumul gros a ajuns până la etajul patru.

Citește și: Condamnat pentru tentativă de omor! Cine e, în realitate, bărbatul care a fugit din Secția de Poliție Caracal?! IPJ Olt ia la control polițiștii

Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind efectul termic produs de un calorifer defect. Uleiul fierbinte care s-a scurs din calorifer a intrat în contact cu materialele textile aflate în dormitor, iar incendiul a distrus întreaga încăpere şi a degradat restul apartamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.