Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu într-un bloc din Giurgiu: două femei au suferit atacuri de panică şi 10 persoane au fost evacuate

dc news
pompieri

Două femei au suferit atacuri de panică şi 10 persoane au fost evacuate joi dintr-un bloc din municipiul Giurgiu în urma izbucnirii unui incendiu într-un apartament.

'ISU Giurgiu a fost solicitat în această seară, prin 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul patru al unui bloc de pe strada Negru Vodă, din municipiul Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu autospeciala pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, o descarcerare, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj CBRN şi trei ambulanţe SAJ", se arată într-un comunicat de presă emis de ISU Giurgiu.

Echipele de salvatori au constatat că 10 persoane s-au autoevacuat, iar incendiul se manifesta violent, atât în balconul apartamentului, cât şi în interiorul apartamentului, potrivit Agerpres.

Două femei, de 41 şi 84 de ani, care s-au speriat când au văzut incendiul, sunt monitorizate de echipajele SAJ la locul evenimentului.

În momentul producerii evenimentului, proprietarii nu se aflau acasă. Pompierii au salvat pisica acestora, pe care au găsit-o într-una din camere.

Pompierii fac cercetări cu privire la cauzele izbucnirii incendiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.