Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu într-un bloc din Moldova Nouă - 25 de persoane au fost evacuate

Adevărul
incendiu alba

Un număr de 25 de locatari ai unui bloc turn din oraşul Moldova Nouă au fost evacuaţi, duminică seara, în urma unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul opt, fără a fi însă înregistrate victime sau persoane care să fi necesitat îngrijiri medicale potrivit Agerpres.

"Pompierii militari au intervenit la un incendiu anunţat prin apel 112, la ora 18:18, la un imobil de locuinţe tip bloc turn cu zece etaje, din Moldova Nouă. Au intervenit de urgenţă două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apa şi spumă, din cadrul Secţiei de Pompieri Moldova Nouă, care în cel mai scurt timp au reuşit să localizeze şi să lichideze incendiul, astfel că la ora 18,50, acesta a fost stins în totalitate. Incendiul a izbucnit la un apartament de la etajul opt al blocului, având ca şi cauză un scurt circuit al tabloului electric de la apartamentul respectiv. Au fost evacuaţi 25 de locatari de la apartamentele situate la etajele şapte, opt şi nouă ale blocului", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU "Semenic" al judeţului Caraş-Severin, Adrian Manofu.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, nicio persoană nu a fost rănită şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, a precizat reprezentantul ISU Caraş-Severin.

În urma incendiului, au ars câteva lucruri din apartamentul respectiv şi au fost afectaţi pereţii din apropierea tabloului electric

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.