Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCENDIU într-un mall din Constanţa: 1500 de persoane au fost evacuate (VIDEO)/ UPDATE

pompieri

Incendiul izbucnit luni în zona de alimentaţie publică a unui mall din Constanţa a fost stins după aproximativ 30 de minute. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, au fost evacuaţi aproximativ 1.500 de oameni - angajaţi şi cllienţi ai magazinelor şi restaurantelor, informează nwws.ro.

Incendiul de la la City Park Mall fusese stins la ora transmiterii acestei ştiri.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompieri au fost solicitaţi la orele prânzului pentru stingerea incendiului izbucnit la City Park Mall, la hornuri, în zona de alimentaţie publică a complexului comercial.

Conform sursei citate, au fost evacuaţi aproximativ 1.500 de oameni - angajaţi şi cllienţi ai magazinelor şi restaurantelor.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de stingere cu apă şi spumă şi autoscară, iar în zonă a ajuns şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă pentru a acorda asistenţă medicală în caz de nevoie. De asemenea, poliţiştii din cadrul Secţiilor 1 şi 2 Poliţie şi cei ai Serviciului Rutier au mers la locului incendiului de la City Mall pentru a asigura evacuarea călor de acces şi pentru dirijarea traficului rutier.

Mai multe incidente au avut loc în ultima perioadă la City Park Mall. Astfel, în noiembrie 2017, un incendiu a izbucnit la un magazin din acelaşi mall, zeci de persoane fiind atunci evacuate. Pe 1 decembrie 2017, o bucată din tavanul de la City Park Mall s-a prăbuşit, fără a exista persoane. Luna trecută, o femeie a fost rănită după ce tavanul unui magazine din mall, în care se afla s-a prăbuşit.

Ştirea iniţială:

Peste o sută de persoane au fost evacuate dintr-un mall din municipiul Constanţa, luni, după ce a izbucnit un incendiu la hornuri, în zona de alimentaţie publică a complexului comercial, informează news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompieri au fost solicitaţi să intervină luni, în jurul prânzului, la City Park Mall din municipiul Constanţa, acolo unde a izbucnit un incendiu la hornuri, în zona de alimentaţie publică a complexului comercial.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de stingere cu apă şi spumă şi autoscară. De asemenea, în zonă a ajuns şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă pentru a acorda asistenţă medicală în caz de nevoie.

Peste o sută de persoane au fost evacuate de către personalul mall-ului până la ora transmiterii acestei ştiri, iar operaţiunea de evacuare este în desfăşurare.

Vezi şi: Afecțiunile GRAVE care vin la pachet cu o talie îngroșată .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.