Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la o casă din Buzău. Cinci persoane au ajuns la spital cu arsuri de gradele I, II şi III

ISU Tulcea
pompieri

Cinci persoane au ajuns la spital cu arsuri de gradele I, II şi III în urma unui incendiu care a izbucnit la o casă din municipiul Buzău, conform news.ro.

Potrivit ISU Buzău, la faţa locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijin fiind dislocate şi 2 ambulanţe SAJ. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta  generalizat la o locuinţa pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp. În urma incendiului au rezultat 5 victime care au fost transportate la spital.
Una dintre victime a ieşit singură din locuinţa cuprinsă de flăcări în timp ce alte 4 persoane au fost scoase de pompieri. Toate cele 5 victime au ajuns la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău cu arsuri de gradele I, II şi III. Din primele date una dintre victime ar avea arsuri pe mai bine de 50% din suprafaţa corpului.
Misiunea pompierilor este în desfăşurare pentru lichidare completă a focului  iar ulterior se va deschide o anchetă pentru a se stabili cauzele producerii incendiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.