Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la o şcoală din Constanţa - Peste 700 de elevi şi profesori au ieşit din clădire - Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

incendiu ct

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la o şcoală din municipiul Constanţa, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Peste 700 de elevi şi profesori s-au autoevacuat din clădire. Un elev de nouă ani şi doi adulţi au fost evaluaţi medical de echipajele sosite la locul incendiului, întrucât au făcut atac de panică, dar au refuzat să fie transportaţi la spital, potrivit news.ro.

UPDATE - Reprezentanţii ISU Constanţa au precizat că, în urma incendiului, au ars materiale depozitate lângă panoul electric care a luat foc.

”Au fost evacuaţi 734 elevi şi 24 adulţi. Un elev în vârstă de 9 ani a fost evaluat medical la faţa locului (atac de panică) şi refuză transportul la UPU Constanţa, a fost preluat de mama acestuia. De asemenea, doi adulţi au fost asistaţi de echipajele SMURD şi SAJ, cu atac de panică, refuză transportul la UPU Constanţa”, a arătat sursa citată.

Pompierii acţionează pentru ventilarea întregii clădiri.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Constanţa, pompierii au intervenit la Şcoala 30, pentru lichidarea unui incendiu, acolo fiind trimise două maşini de stingere, o autoscară, o descarcerare, 2 autospeciale SMURD B şi o autospecială pentru victime multiple.

”S-au autoevacuat 734 de copii şi 24 de profesori”, a precizat sursa citată.

Incendiul a fost stins.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.