Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la Piatra Neamț - Casa Regală prezintă condoleanțe familiilor îndoliate

Casa Regala

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a transmis un mesaj, după incendiul de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ şi a spus că ea şi familia sa se roagă pentru cei dispăruţi şi sunt alături cu tot sufletul de familiile îndurerare. „Afecţiunea şi gândurile noastre se îndreaptă către medicul de gardă, care şi-a riscat propria viaţă pentru a-şi salva pacienţii şi îi dorim însănătoşire”, a adăugat Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei.

„Sunt profund îndurerată de tragedia care a avut loc la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ. Pacienţi, care luptau să trăiască, şi-au pierdut viaţa într-un incendiu dezastruos. Familia mea şi cu mine ne rugăm pentru cei dispăruţi şi suntem alături cu tot sufletul de familiile îndurerate! Afecţiunea şi gândurile noastre se îndreaptă către medicul de gardă, care şi-a riscat propria viaţă pentru a-şi salva pacienţii şi îi dorim însănătoşire! În aceste momente de adâncă durere, avem nevoie să ne amintim că fiecare viaţă în parte este nepreţuită”, arată mesajul de duminică al Majestăţii Sale Margareta Custodele Coroanei.

Şapte bărbaţi şi trei femei cu vârste cuprinse între 67 şi 86 de ani care se aflau în stare critică şi primeau îngrijiri în secţia ATI şi-au pierdut viaţa în incendiul produs sâmbătă la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ.
Medicul Ioan Cătălin Denciu, care a fost rănit sâmbătă când încerca să salveze pacienţii în timpul incendiului de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ este transportat duminică în Belgia, la Spitalul Regina Astrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.