Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la primul etaj al unui bloc din Sfântu Gheorghe: Locatarii au fost evacuaţi

incendiu

Locatarii unui bloc de pe strada Stadionului din municipiul Sfântu Gheorghe au fost evacuaţi, în urma unui incendiu izbucnit luni după-amiază la primul etaj al clădirii, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna, potrivit AGERPRES.

"În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 16,30, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină la un incendiu produs la un bloc de locuinţe de pe strada Stadionului din municipiul Sfântu Gheorghe (...) În momentul sosirii la faţa locului, s-a constatat că ardeau diferite deşeuri şi materiale combustibile depozitate într-un apartament situat la primul etaj, iar casa scării era inundată de fum. Concomitent cu intervenţia de stingere a incendiului, s-a realizat ventilarea casei scării şi evacuarea locatarilor. Echipajul SMURD a asistat medical un minor care a suferit un atac de panică. Din cele 25 de persoane aflate în blocul de locuinţe, 14 s-au autoevacuat, iar 11 au fost evacuate de echipajele de căutare-salvare (...) Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire", au menţionat reprezentanţii ISU Covasna.

Citește și: Marcel Vela a izbucnit, în timpul audierilor: Este un ordin! N-a fost nicio eroare, oameni buni!

La intervenţie s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţimi şi o ambulanţă SMURD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.