Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la un apartament din Focşani din cauza unei sticle cu combustibil depozitată în preajma aragazului

Agerpres.ro
foc incendiu casa

Un incendiu a izbucnit într-un apartament din municipiul Focşani, în noaptea de miercuri spre joi, din cauza unei sticle cu material combustibil depozitată în preajma aragazului de gătit care a căzut peste flacără, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, potrivit Agerpres.

"O sticlă cu material combustibil depozitată în apropierea aragazului a căzut peste flacără în timp ce aparatul de gătit se afla în funcţiune, provocând un incendiu. Evenimentul a fost anunţat la numărul unic de urgenţă 112, în jurul orei 23,31. Imediat spre locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani", a precizat ISU Vrancea.

La sosirea forţelor de intervenţie incendiul de manifesta cu flacără deschisă şi degajări mari de fum. Echipajele de stingere au acţionat pentru localizarea incendiului şi limitarea pagubelor.

Potrivit pompierilor, proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de circa 70 de ani, s-a autoevacuat la timp. Şi alte persoane au ieşit din apartamente, alertate de fum, dar nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ 20 de minute, dar, cu toate că s-a acţionat rapid, blocul aflându-se în apropierea subunităţii de pompieri din municipiul Focşani, în urma evenimentului au ars bunurile de uz casnic şi gospodăresc aflate în bucătărie, pe o suprafaţă de aproximativ 30 metri pătraţi, fiind afectaţi şi pereţii şi bunurile din interiorul apartamentului. Totodată, flăcările au deteriorat izolaţia exterioară a apartamentului de deasupra, situat la etajul I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.