Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la un bloc de locuinţe din Lupeni: o femeie a suferit arsuri (foto)

realitatea.net
autospeciala pompieri

Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, într-un apartament aflat la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din Lupeni, judeţul Hunedoara. O femeie de aproximativ 60 de ani a suferit arsuri pe 60-70 la sută din suprafaţa corpului şi a fost transportată la spital. Alte 10 persoane s-au autoevacuat. Pompierii au anunţat că focul ar fi pornit de la o ţigară aprinsă şi lăsată nesupravegheată, scrie news.ro.

”Pompierii Gărzii de Intervenţie Lupeni şi cei ai Detaşamentului Petroşani au intervenit în această seară pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de locuinţe din Lupeni, strada Liliacului. Intervenţia s-a realizat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dintre care una cu scară de intervenţie la înălţime, dar şi cu o ambulanţă SMURD al cărei echipaj a acordat primul ajutor calificat şi apoi a transportat la Centrul de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Municipal Lupeni o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani care a suferit arsuri pe 60-70% din corp”, a transmis ISU Hunedoara.

Din cauza fumului, 10 persoane, locatari ai blocului, în care s-a produs incendiul, s-au autoevacuat.

”În acelaşi timp cu intervenţia pentru stingerea incendiului s-a acţionat cu un ventilator cu presiune pozitivă care a evacuat fumul din casa scării. În urma incendiului au ars obiecte de mobilier dintr-o cameră a locuinţei”, a adăugat ISU Hunedoara.

Conform primelor constatări, persoana aflată în locuinţă ar fi lăsat nesupravegheată o ţigară aprinsă.

Hunedoara: Incendiu într-un apartament aflat la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din Lupeni/ O femeie a suferit arsuri, fiind transportată la spital/ Alte zece persoane au ieşit din imobil

Sursă foto: ISU Hunedoara

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.